Teo Trandafir se intoarce la ProTV


Cum in tot raul e si un bine, momentul nefericit pe care il traverseaza Teo Trandafir a prilejuit si un moment de inspiratie pentru Adrian Sarbu, care si-a amintit de vedeta ce si-a trait epoca de glorie la Pro TV, scrie 7est.
Se pare ca bossul trustului Pro a pastrat, cat timp au fost despartiti, cele mai bune sentimente pentru vedeta fugara. Dovada cea mai graitoare consta in faptul ca, de ani intregi, emisiunea ei este difuzata in reluare pe postul Pro TV International.
 
Sursele National  spun ca revenirea lui Teo Trandafir la postul tv patronat de Adrian Sarbu ar fi posibila  dupa insanatosirea acesteia.  Teo Trabdafir a fost internata la inceputul acestui an inr-o clinica din Austria, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie.

3 comentarii:

  1. Teo Trandafir este cea mai inteligenta persoana pe care am urmarit-o cu interes.Sa fim sinceri,altii o eclipseaza,sa nu uitam:a dat multora o paine mare de mancat.Imi pare rau de ce i s-a intamplat;are un copil,o minune.Teo T.POATE SA FIE CINE DORESTE DANSA,oricand,oriunde,dar la PRO II sta ok.Minunata persoana!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut foarte mult de ea, inca de cand facea echipa, la o emisiune matinala, cu Mircea Badea si Oreste.

    RăspundețiȘtergere