Fermier caut nevasta onlineTV

Fermier. Caut nevasta! AP
Ruleaza: Luni, ora 20:30
Producator: Paprika Entertainment
Prezinta:Luana Ibacka
10 fermieri burlaci isi pun la bataie toate calitatile pentru a castiga inimile celor care le-ar putea deveni partenere de viata, intr-un nou sezon al reality-show-ului “Fermier. Caut nevasta!”.
 
Luana Ibacka isi va lua si de aceasta data in serios rolul de “petitoare” si va incerca sa ii ajute pe protagonisti sa-si gaseasca jumatatea. Pe 6 septembrie, vedeta Prima TV va va face cunostinta cu cei 10 fermieri burlaci, gata de insuratoarea.
 
In octombrie, in functie de numarul scrisorilor pe care le vor primi de la admiratoare, din cei 10 fermieri vor ramane 5, care la randul lor vor alege 5 domnisoare dintre cele care le-au scris. Dupa mai multe intalniri, in care vor incerca sa afle cat mai multe despre pretendente, burlacii vor incepe eliminarile, iar in final vor ramane cu “aleasa”.
 
Ce aspiratii au, cum ar trebui sa fie femeia ideala pentru fiecare dintre ei, cat de irezistibil este farmecul rustic si cu ce averi se pot lauda viitorii insuratei, aflati urmarind noul sezon “Fermier. Caut nevasta!”, numai la Prima TV.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu