PSD a depus cererea de anulare a alegerilor. Cererea de anulare a alegerilor a fost respinsa. Basescu presedinte



Reprezentantii PSD au depus ieri la CCR cererea de anulare si repetare a turului doi al alegerilor prezidentiale, iar astazi vor inainta dovezi de fraudare in sprijinul solicitarii.
Invinsul prezidentialelor, Mircea Geoana, sustine in continuare ca el este cel care a castigat de fapt alegerile si asteapta decizia CCR in speranta reluarii votului din turul II. "Opinia unanima a parlamentarilor nostri si a milioanelor de romani e ca democratia noastra se afla in cumpana. Acum doua zile eram fericiti si in numai cateva ore o masina infernala de cumparare a voturilor a schimbat vointa romanilor. De aceea spun cu mana pe inima ca eu am castigat aceste alegeri", a declarat liderul social-democrat. [Mitrea, despre esecul din turul 2: "Era un concurs pentru cine este patronul lui Mircea Geoana"] [De ce a pierdut Geoana?]

Anterior, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si senatorul PSD Dan Sova declarau ca este vorba de o "cerere de anulare a alegerilor si repetarea turului al doilea de scrutin" al alegerilor prezidentiale. "Dupa ce depunem la Curte aceasta cerere o sa ne intoarcem sa depunem si la BEC. Sunt camioane de probe, am luat decizia sa le sintetizam, vin in valuri, in valuri. Au inceput sa vina si din afara tarii, de la sectiile din diaspora, deja au venit mai multi colegi aici la sediu sa lucram sa le sintetizam, o sa le depunem maine intr-o forma care sa poata fi depusa acolo, ca altfel ar inseamna sa mergem cu un camion de documente acolo", a spus Dragnea, citat de NewsIn. El a sustinut ca ar fi vorba de toate tipurile de frauda posibile, respectiv vot multiplu, mita electorala, procese verbale care au fost modificate dupa ce au iesit de la sectia de vot la birourile electorale judetene.

"Am primit informatii ca in urma intalnirii pe care au avut-o ieri (luni, n. red) la MAI domnul Blaga, Videanu si Berceanu au solicitat prefectilor sa faca tot ce le sta in putinta sa stearga imaginile filmate la sectiile speciale. Facem apel la prefectii din Romania sa nu comita aceasta ilegalitate", a adaugat secretarul general al PSD.





Cererea de la Curtea Constitutionala Si de la BEC au fost respinse. Basescu este cu adevarat presedintele Romaniei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu