Cum sa satisfaci in pat o femeie moderna? Cum s-o satisfac? Pornografie Nocturna

 
Majoritatea barbatilor cred ca femeile nu stiu prea multe despre sex si ceea ce trebuie sa faca in pat. In schimb, ei se cred profesionisti si atotcunoscatori in arta amorului. Insa, de multe ori realitatea nu corespunde cu parerea personala, de aceea femeile raman nesatisfacute in pat.

In cazul in care sunt barbati care isi recunosc neajunsurile, specialistii sexologi ii invata cum sa satisfaca o femeie moderna.
 

exul fara putina joaca si tachinare creeaza, mai degraba, indispozitie si nu placere. Daca partenera ta nu este multumita de felul in care o atingi, nu va mai vrea sa faca sex.Poate nu te va da afara din casa imediat, dar a doua oara, cu siguranta, nu se va mai intalni cu tine.In primul rand afla ce ii place partenerei tale cel mai mult pentru ca femeile sunt diferite.
Las-o pe ea sa initieaze sarutul pentru ca nu prea ii place sa fie umpluta de saliva ta.Daca ii stimulezi zonele erogene nu uita un lucru esential: placerea se obtine cu delicatete. Spune cu voce tare dorintele tale pentru ca femeile se rusineaza, uneori, sa iti faca lucruri indraznete. Se pare ca este mai usor de satisfacut oral o femeie decat un barbat. Poti sa iti scrii pe o foaie de hartie: `Clitorisul este o zona foarte sensibila, nu doar o bucata de carne` si pune-o intr-un loc in care o poti vedea des.Atunci cand te joci cu degetele urmareste reactia partenerei. Poti chiar sa ii ceri parerea si sa vezi daca are propuneri noi pentru tine. Si unul dintre lucrurile cele mai importante pe care trebuie sa le tii minte: femeile iubesc orgasmul. Sexul trebuie sa fie placut pentru amandoi, nu doar pentru o singura persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu