Teo Trandafir se intoarce la ProTV


Cum in tot raul e si un bine, momentul nefericit pe care il traverseaza Teo Trandafir a prilejuit si un moment de inspiratie pentru Adrian Sarbu, care si-a amintit de vedeta ce si-a trait epoca de glorie la Pro TV, scrie 7est.
Se pare ca bossul trustului Pro a pastrat, cat timp au fost despartiti, cele mai bune sentimente pentru vedeta fugara. Dovada cea mai graitoare consta in faptul ca, de ani intregi, emisiunea ei este difuzata in reluare pe postul Pro TV International.
 
Sursele National  spun ca revenirea lui Teo Trandafir la postul tv patronat de Adrian Sarbu ar fi posibila  dupa insanatosirea acesteia.  Teo Trabdafir a fost internata la inceputul acestui an inr-o clinica din Austria, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie.

Daniela Crudu a parasit matinalul Antenei 1





Daniela Crudu a parasit matinalul Antenei 1. Bruneta a decis impreuna cu intreaga echipa sa renunte, pentru a nu strica imaginea emisiunii.
nuntul plecarii brunetei a fost facut de  Dani Otil care aspus ca Daniela Crudu  va mai fi asistenta sa şi a lui Razvan.
"Daniela a decis, alaturi de echipa de la "Neata'", pentru a lasa o imagine curata emisiunii şi brandului, sa ne despartim pe cale amiabila, sa ne facem din mâna şi sa ne amintim impreuna de momentele frumoase ce sunt inca pe Internet [...]".
Motivul renuntarii la rolul de "vecina" este scandalul sexual in care Daniela Crudu este implicata. Astfel, Leo de la Strehaia o acuza ca ar fi primit 10.000 Euro pentru anumite servicii sexuale care nu au fost onorate.

Adina Barbu si Luciana Barbu


Luciana Barbu are dimensiunile: 1,65 metri, 52 kg si 86-60-89. Spre deosebire de sora sa, Luciana nu are niciun implant.
Frumoasa blonda sta in Caraibe impreuna cu prietenul ei, om de afaceri.
Printre preferintele Lucianei sunt plaja, inotul, tenisul, dansul si muzica.